Cea mai buna hota - cum alegi hota

Gatitul determina producerea grasimilor, umezelii, caldurii, aburului si fumului care se depun pe tavan si pe peretii bucatariei de-a lungul timpului.
Cand esti in cautarea unei hote trebuie sa ai in vedere cateva caracteristici care te pot ajuta sa te decizi care este cea mai buna hota pentru bucataria ta.
In functie de spatiul pe care il ai la dispozitie pentru montarea hotei, trebuie sa acorzi o atentie speciala dimensiunii acesteia. Cu cat este mai mare hota, cu atat mai eficienta va fi eliminarea aburului si mirosului.
Toate hotele dispun de un filtru care "prinde" uleiul si grasimea provenite in urma gatitului, majoritatea au filtre de metal (plasa) care se pot schimba sau spala foarte usor. Se intalnesc destul de des si filtrele din material sintetic sau din carbon (filtrul de carbon retine particulele de grasime din aer, de aceea se poate infunda, in functie de frecventa utilizarii, nu se spala si nu se reutilizeaza de aceea trebuie inlocuit in mod regulat).
Motoarele pot fi destul de zgomotoase la putere maxima, deci este util ca hota sa dispuna de mai multe trepte de reglare a vitezei de absorbtie, in functie de necesitate. Nivelul zgomotului poate ajunge pana la 65 dBA.
Hotele sunt foarte usor de intretinut, din cand in cand trebuie sa scoateti si sa curatati filtrul sau sa-l inlocuiti daca este cazul, exteriorul poate fi curatat foarte usor iar becurile trebuie inlocuite atunci cand se ard.

1. Hota Heinner CleanAir 400

Aceasta hota dispune de 2 motoare (cu puterea de 100 W fiecare), 2 lampi de iluminare (40 W) si 2 filtre metalice care se pot curata foarte usor. Controlul este mecanic. Are trei trepte de reglare a vitezei de absorbtie. Nivelul zgomotului ajunge la 57 dBA. Diametrul burlanului are 120mm.

Vezi pret hota Heinner

2. Hota Beko BH2

Hota Beko are doua motoare cu puterea de 120 W fiecare, 2 lampi, 3 trepte de reglare a vitezei de absorbtie si filtru de acrilic. Nivelul de agomot ajunge la 65 dBA.

Vezi pret hota Beko

3. Hota traditionala Heinner CH400BRW

Hota cu doua motoare (putere 2 x 100 W), 2 lampi de iluminare, filtru metalic care poate fi curatat usor, butoane tip push. Burlanul are diametrul de 120mm.

Vezi pret hota traditionala Heinner




 
 

© 2014 Cel mai bun pret