Cel mai bun uscator de par / feon

Cand vine vorba sa cumparati un uscator de par este recomandat sa va ganditi si la sanatatea parului dumneavoastra, chiar daca veti ajunge sa platiti mai mult, peste cateva luni veti realiza ca ati facut o investitie foarte buna. Dar cum alegem cel mai bun uscator de par?
Pentru inceput, alege un uscator cu functie ionica. Uscatoarele de par de slaba calitate emit ioni pozitivi care fac ca parul sa devina cret si lipsit de stralucire. Cele de buna calitate emit ioni negativi care prind umezeala si previn incretirea parului.
O alta caracteristica importanta o reprezinta wattajul, un aparat cu un wattaj mai mare va usca parul mai repede.
Alegeti un aparat cu mai multe trepte de viteza si temperatura. In functie de starea parului veti dori sa folositi diferite setari de uscare.
Este recomandat sa aveti in vedere si greutatea feon-ului, unul mai usor va fi si mai confortabil de folosit.

1. Uscator Philips HP8183/00

Acest uscator Philips cu functie ionica si functie de aer rece are o putere de 2200 W, 3 trepte de viteza si 3 niveluri de temperatura. Dispune de un difuzor de volum care usuca in mod sanatos parul, reduce electricitatea statica si creste volumul. Concentratorul functioneaza prin focalizarea fluxului de aer prin deschidere spre anumite zone. Elementul ceramic emite radiatie infrarosie care ajuta la uscarea parului si previne uscarea excesiva a acestuia.

Vezi pret uscator de par Philips

Acest uscator de par emite de 4 x mai multi ioni negativi decat alte uscatoare de par. Acest flux de ioni elimina mai multa electricitate statica, trateaza parul si netezeste cuticulele parului.

2. Uscator Braun 310

Uscatorul Braun are o putere mai mica, de 1700 W, 3 trepte de viteza, 3 nivele de temperatura, functie de aer rece si concentrator de aer. Nu are functie ionica si nici difuzor pentru volum.

Vezi pret uscator de par Braun

3. Uscator de par Rowenta Powerline CV5090

Uscatorul de par de la Rowenta are o putere de 2300 W, dispune de 2 trepte de viteza si 3 nivele de temperatura, functie ionica, functie de aer rece, concentrator de aer si difuzor pentru volum.

Vezi pret uscator de par Rowenta



 
 

© 2014 Cel mai bun pret