Cel mai bun cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde este un element important in majoritatea bucatariilor, de exemplu vara poate fi extrem de util pentru ca nu incalzeste incaperea asa cum o face un cuptor obisnuit. Unii dintre noi il folosim mai rar, pentru a ne incalzi cafeaua sau pentru a face popcorn, dar chiar si asa trebuie sa fim atenti la care sunt principalele caracteristici pe care trebuie sa le aiba cuptorul cu microunde pe care dorim sa ni-l cumparam.
Atunci cand alegem un cuptor cu microunde trebuie sa tinem cont de cat de repede incalzeste alimentele sau cat de repede le dezgheata, usurinta in utilizare, dimensiuni si capacitate, de zgomotul microundelor si bineinteles de pret.

1. Cuptor cu microunde Zelmer 29Z020

Cuptorul cu microunde Zelmer are o capacitate de 20 l si o putere de 800 W. Dispune de un panou de comanda mecanic cu 5 niveluri de putere. Accesoriile standard includ un gratar si baza din sticla incasabila. Printre avantajele acestui cuptor cu microunde se numara gratarul cu cuartz, functia de grill si optiunea de gatire combinata.

Vezi pret cuptor cu microunde Zelmer

2. Cuptor cu microunde Samsung GW731K-B

Un aparat cu un design atragator, cu o capacitate de 20 l si o putere a cuptorului de 750 W. Dispune de un panou de comanda digital cu afisare LED. Printre avantaje enumeram: functia de dezghetare, ceas si timer, 7 niveluri de putere, buton de deconectare retea electrica, grill, interiorul nu are colturi ceea ce face curatarea foarte usoara.

Vezi pret cuptor cu microunde Samsung

3. Cuptor cu microunde Electrolux EMS20400S

Cuptorul Electrolux are o putere de 800 W si o capacitate de 18.5 l, dispune de un panou de comanda digital cu afisare LED. Functii: dezghetare, reincalzire, timer si ceas, 5 nivele de putere, semnal sonor.

Vezi pret cuptor cu microunde Electrolux
 
 

© 2014 Cel mai bun pret