Cea mai buna masina de facut paine

Masinile de facut paine pot face mai mult decat sa coaca paini. Unele pot fi folosite pentru a pregati pizza, baghete, paste sau aluat pentru covrigi.
Modelul ideal pentru o persoana, tinand cont de functionalitati, nu este neaparat cel mai bun pentru toata lumea. Un pasionat de paine va dori o masina mai avansata, cu cicluri personalizate de copt, pe cand o persoana care dispune de un buget mai mic va dori o masina nu foarte sofisticata dar care sa-si faca treaba bine.

1. Masina de paine Moulinex OW600031


O masina de paine cu capacitatea de 1,5 Kg si o putere de 1650 W, dispune de 19 programe si 3 setari pentru gradul de rumenire. Impreuna cu masina de paine Moulinex primiti si 4 tavite speciale, o perie de curatat, o lingura, o cana de masurat, un carlig, un cutit si un CD cu retete.

Vezi pret masina de paine Moulinex

Pareri pro

- capacitate mare a cuvei;
- cuva si padelele se spala usor;
- accesoriile incluse.
Pareri contra

- pretul usor ridicat;
- display-ul de dimensiuni reduse si neiluminat (depinde de preferintele fiecaruia).

2. Masina de paine Philips HD9020/40

Aparatul Philips are o capacitate de 1 Kg si o putere de 650 W, dispune de 12 programe si 3 setari pentru gradul de rumenire. Este disponibil numai pe alb si vine la pachet cu cateva accesorii utile: o cana de masurat, paddle, o brosura cu retete si o lingura.

Vezi pret masina de paine Moulinex

Pareri pro

- program rapid;
- usor de intretinut;
- fereastra de vizualizare, poate fi urmarita cresterea aluatului.
Pareri contra

- nu are buton de oprire, trebuie scos din priza;
- trebuie supravegheata in momentul terminarii programului.

3. Masina de paine Heinner BreadPlus XBM-6430

Aparatul Heinner are o capacitate de 1,15 Kg si o putere de 700 W. La fel ca celelalte aparate dispune de 12 programe si 3 setari pentru gradul de rumenire.

Vezi pret masina de paine Moulinex



 
 

© 2014 Cel mai bun pret