Cel mai bun fier de calcat

Fierul de calcat este un aparat electrocasnic pe care trebuie neaparat sa-l ai in casa daca tii la imaginea ta. Atunci cand il alegi trebuie sa tii cont de cateva criterii esentiale pentru a te asigura ca ai cumparat cel mai bun fier de calcat, rezistent si fiabil.
Daca ai mai folosit un fier de calcat pana acum, ai observat mai mult ca sigur faptul ca pe talpa acestuia se depun impuritati. Este ideal ca acesta sa aiba o talpa care se curata singura pentru ca alunecarea sa fie perfecta iar haina sa nu fie murdarita.
De asemenea este important ca fierul sa fie durabil, rezervorul sa poata fi umplut cu usurinta, sa aiba o vizibilitate a nivelului de apa, butoanele si controlul temperaturii sa fie intuitive iar talpa sa fie rezistenta la zgarieturi.
Tinand cont de aceste criterii consideram ca acestea sunt cele mai bune 3 fiare de calcat in acest moment:

1. Fier de calcat Braun


Un fier de calcat cu talpa Saphir rezistenta la zgarieturi, ofera o performanta buna datorita puterii de 2400W.
Jetul puternic de abur asigura calcatul eficient. Debitul de abur este variabil, acesta intra in adancimea fibrelor si inlatura chiar si cele mai adanci cute.
Talpa Saphir ofera rezistenta excelenta la zgarieturi si garanteaza o alunecare lina pe o perioada foarte indelungata.

Vezi pret fier de calcat

Pareri pro

- talpa rezistenta;
- functie de auto-oprire (in caz ca-l uiti in priza);
- cantitate mare de abur.

2. Fier de calcat Bosch ProEnergy


Putere de 2600W, talpa SteamGlide Plus cu varf unic de evacuare a abururului. Abur continuu de 50g, jet puternic de abur de 170g, abur vertical, sistem anticalcar Dublu Activ si sistem antipicurare. De asemenea dispune si de oprire automata de siguranta.

Vezi pret fier de calcat

3. Fier de calcat Tefal


Talpa fierului de calcat Tefal Autoclean este acoperita cu un strat de Paladiu ce are o actiune catalitica si permite talpii sa se auto curete, astfel incat sa il puteti folosi o perioda mai indelungata.
Abur vertical pentru a calca hainele direct pe umeras.
Maner ergonomic, astfel  incat  calcatul sa nu devina obositor.
Capacitatea rezervorului cu apa: 3.5 l; orificiu mare de alimentare, astfel incat realimentarea cu apa dureaza 6 secunde. Baza triunghiulara asigura stabilitatea fierului.

Vezi pret fier de calcat



 
 

© 2014 Cel mai bun pret