Cel mai bun media player Full HD

Cresterea in popularitate a sistemelor Home Cinema si a televizoarelor lcd si led de mari dimensiuni, a determinat aparitia unui device denumit Media Player ce poate accesa fisiere multimedia (poze, muzica, filme) din retea, de pe internet sau de pe un hard extern conectat la aparat si le reda pe televizor la o calitate foarte buna. Am analizat ofertele magazinelor online si am ales cele mai bune Media Playere FullHD in functie de calitate, pret si parerile utilizatorilor care le-au folosit.

1. Media player Egreat R6S - Full HD


Desi Egreat nu este o marca prea cunoscuta, acest Media Player Full HD este un produs excelent, poate reda video 3D, il puteti conecta foarte rapid la televizor printr-un cablu HDMI. Il puteti conecta la internet prin intermediul mufei RJ-45 dar si la un hard disk extern (port ESATA), de asemenea dispune de un port USB 2.0 si de unul USB 3.0.
Suporta formate video ca MKV, M4V, MOV, AVS, 3GP, SWF; formate audio: AAC, M4A, WAV, OGG, LPCM, FLAC, MP3 dar si subtitrari de tipul: SUB, SRT, SSA, SMI.

Vezi pret Media Player

Pareri pro

- Realtek 1186DD cel mai bun chipset;
- browser web;
- poti atasa o tastatura si/sau mouse;
- conectivitate: HDMI 1.4;
- ieftin;
Pareri contra

- lipsa card reader;
- butoanele de la telecomanda trebuie apasate hotarat;

2. Media Player D-Link Boxee Box DSM-380 - Full HD

Media Player-ul D-Link Boxee Box este doar pe locul doi, dar acest lucru se datoreaza pretului sau, mai mare in comparatie cu celelalte media playere. Insa daca ignorati acest aspect, Boxee Box este un device super performant, cu acces la internet Wireless, slot de memorie SD, suporta formate video ca FLV, TS, AVI, MKV, M4V, F4V, Xvid, WMV, WAV.

Vezi pret Media Player

Pareri pro

- Telecomanda QWERTY cu doua fete;
- suporta Flash;
- Ruleaza continut de pe reteaua locala;
- Aplicatii iPhone/Android;
- Design elegant.
Pareri contra

- telecomenzii ii lipseste o iluminare a tastelor;
- nu exista posibilitatea de restart, doar oprire si apoi repornire;
- exista un mic delay intre comanda de la telecomanda si raspunsul pe ecran.

3. Media player Philips HMP3000/12 - FullHD

Cu ajutorul acestui media player marca Philips puteti reda filme, muzica si fotografii pe televizorul dumneavoastra prin intermediul unui card SD, a unui port USB sau Hard Disk.
Vizualizati si bucurati-va de fotografiile dvs. intr-o gama larga de formate, inclusiv JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP si HD JPEG.

Vezi pret Media Player

Pareri pro

- subtitrari cu diacritice
- nu se incalzeste aproape deloc
- vede orice fisier video fara probleme.
Pareri contra

- nu include cablu HDMI in pachet;
- manualul sarac in informatii.



 
 

© 2014 Cel mai bun pret