Cea mai buna cafetiera

La fel ca in fiecare articol incercam sa analizam care sunt caracteristile principale de care trebuie sa tinem cont atunci cand dorim sa achizitionam un aparat electrocasnic, in acest caz o cafetiera.
Daca locuiesti singur si bei cate o ceasca de cafea din cand in cand, atunci o cafetiera cu capacitatea de 12 cani s-ar putea sa fie prea mult pentru tine, deci este necesar sa te decizi asupra capacitatii pe care o va avea pentru a nu irosi banii. Urmatorul aspect pe care va trebui sa-l ai in vedere este filtrul de apa, acesta da un gust mai bun cafelei, mai ales ca unora nu le place gustul apei de la robinet. Nu e de neglijat nici puterea (exprimata in W), exista o legatura intre puterea aparatului si timpul de fierbere.
Alte caracteristici de care putem tine cont sunt filtrul programabil (util daca doriti sa programati cafetiera sa porneasca dimineata inainte de a va trezi), indicatorul pentru nivelul apei, functia de inchidere automata, sistemul anti-picurare, plita incalzita.

1. Cafetiera Philips HD7446

Cafetiera Philips are o capacitate de 15 cesti si o putere de 900W ce asigura un timp de preparare a cafelei de 11 min. Dispune de un sistem anti-picurare, buton pornit/oprit si sistem de stocare cablu. Din pacate nu are timer si nici oprire automata. Piesele pot fi curatate usor. Motivul pentru care se afla pe primul loc in preferintele noastre il reprezinta pretul.

Vezi pret cafetiera Philips

2. Cafetiera Electrolux EKF5110

O cafetiera cu un design atragator, capacitate de 15 cesti si o putere de 1100 W. Dispune de sistem anti-picurare, selector aroma, indicator nivel apa, sistem de stocare cablu, oprire automata, cablul de alimentare are lungimea de 1m. Din pacate nu are timer.

Vezi pret cafetiera Electrolux

3. Cafetiera Russell Hobbs 18626-56

O cafetiera cu capacitatea de 14 cesti si puterea de 1000 W. Dispune de indicator nivel apa, plita incalzita, selector aroma si timer.

Vezi pret cafetiera Russell Hobbs

 
 

© 2014 Cel mai bun pret