Cel mai bun Smart TV

Smart TV-ul este un televizor ce poate fi conectat la internet. Pentru majoritatea televizoarelor noi acest lucru inseamna acces la o mare colectie de aplicatii, un browser web si acces la reteau locala de fisiere, toate inglobate intr-o singura interfata.
Pentru inceput, conexiunea la internet este foarte importanta. Daca televizorul se va afla in apropierea unui router astfel incat sa-ti fie usor sa-l conectezi cu un cablu ethernet, totul este in regula, orice smart TV va functiona.
Daca ai in plan sa pui Smart TV-ul intr-o alta camera decat cea in care se afla router-ul, atunci vei avea nevoie de un televizor care suporta Wi-Fi, aici lucrurile incep sa se complice. Multe Smart Tv-uri au conexiunea Ethernet integrata, altele sunt "Wi-Fi ready" ceea ce inseamna ca va trebui sa cumperi si un dongle Wi-Fi pentru a-l conecta separat. Este recomandat sa alegi un televizor cu Wi-Fi integrat. De asemenea este de mentionat si faptul ca viteza de streaming a internetului wireless este in general mult mai mica fata de viteza prin cablu, intotdeauna optati pentru ultima varianta daca este posibil.


1. Televizor LED 3D Samsung

Un Smart TV 3d cu tehnologie LED si ecran Full HD cu diagonala de 101 cm. Conexiune la internet Wireless si prin cablu (RJ45). Dispune printre altele de 3 porturi HDMI, 3 intrari USB, 1 minijack casti.

Vezi pret televizor 3d
Pareri pro
- design slim;
- redare cursiva a imaginilor;
- wireless incorporat;
- actualizari software;
- ruleaza xvid, mkv de pe HDD sau din reteaua locala;
Pareri contra
- uneori browser-ul se restarteaza cand sunt vizualizate clipuri video pe web;

2. Televizor Smart 3D LED Samsung 40F6400

Un televizor performant Full HD, cu tuner digital DVB-T si VDB-C integrat, conexiune Wireless integrata, 4 porturi HDMI, 3 intrari USB, vine la pachet cu 2 perechi de ochelari 3D. Caracteristici speciale: SmartPhone Remote, Web Browser, aplicatii, Voice Interaction, Smart Hub, Microfon integrat etc.

Vezi pret Smart TV

2. Televizor Smart LED LG

Televizor LG
Un televizor Smart produs de LG la un pret accesibil. Ecran Full HD cu diagonala de 81cm, tuner digital integrat si conexiune wireless. Caracteristici speciale: DLNA, DVR Ready, aplicatii, browser, Skype ready, jocuri interactive.

Vezi pret Smart TV



 
 

© 2014 Cel mai bun pret